Informatie over Cineast Enschede (centrum)

Cineast is gevestigd in het centrum van Enschede en heeft 3 moderne zalen en 451 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is divers en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
Cineast is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. 

 

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Voorwaarden: 

Algemene verkoopvoorwaarden

Familieticket

5-Sterrenticket

10-Sterrenticket

Vragen? Bekijk onze FAQ.
FAQ

Wil je een hapje eten combineren met de film? Geniet van onze Cinemenu deals!

 

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 19.15
Dinsdag 19.15
Woensdag 19.15
Donderdag 19.15
Vrijdag 19.15
Zaterdag 15.15
Zondag 15.15

Adres

Cineast
Bolwerkstraat 4
7511 GP Enschede
Nederland
Tel. 053 76 20 999

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto volgt u de borden centrum. Cineast heeft met de Gemeente Enschede een speciale tariefafspraak. Uw parkeertarief bedraagt max. € 6,60 voor het parkeren in de Irene garage of de Stationspleingarage (maximaal 6 uur). Beide garages bevinden zich op loopafstand van de bioscoop. Tijdens uw filmbezoek kunt u uw parkeerkaart bij de kassa laten afwaarderen tegen het speciale tarief. 

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u met de trein naar Enschede. Vanaf station Enschede is het ongeveer 5 á 10 minuten lopen naar Cineast. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Cineast beschikt over drie zalen, waarvan twee zalen die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Houdt u rekening met extra reistijd op marktdagen, koopavonden, evenementen, speeldata FC Twente, weg- of bouwwerkzaamheden, e.d.