Informatie over Cinerama

Cinerama Filmtheater in Rotterdam vervult met 7 bioscoopzalen, in een geheel eigen sfeer en stijl, een belangrijke en unieke uitgaanslocatie binnen Rotterdam. De bioscoop biedt al haar bezoekers maximale filmbeleving door vriendelijke, goed geïnformeerde medewerkers, digitaal beeld en geluid en optimaal comfort. Hiermee wordt het bioscoopbezoek tot een echte avond uit gemaakt. Qua filmaanbod onderscheidt Cinerama zich door een brede programmering van Arthouse tot Main Stream Hollywood.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*
€ 19,95 | Cinevillepas* (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Met de Rotterdam Pas kun je eenmaal per jaar gratis een filmvoorstelling bij Cinerama bezoeken. De rest van het jaar ontvang je €2,50 korting op alle filmvoorstellingen. De Rotterdam pas is ook in het weekend en vakanties geldig. De pas is excl. toeslagen.

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Cinerama
Westblaak 18
3012 KL Rotterdam
Nederland
Tel. 010-4115300

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto neemt u afslag Rotterdam Centrum richting het Maritiem Museum Rotterdam. U kunt om de hoek bij de bioscoop parkeren in parkeergarage Westblaak op de Hartmansstraat, naast Restaurant See You See Me.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u met de metro tot halte 'Beurs', uitgang Westblaak en met tramlijn 20 vanaf Rotterdam Centraal Station, uitstappen halte 'Beurs' op de Coolsingel. Vanaf de halte is het ongeveer 5 á 10 minuten lopen naar de bioscoop.

Rolstoeltoegankelijkheid
De bioscoopzalen van Wolff Cinerama zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers (de stoelen kunnen niet mee in de zaal). Er is geen lift aanwezig.