Disney Passepartout

Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King.

Speciaal voor alle liefhebbers hebben Disney en Kinepolis de Disney Passepartout in het leven geroepen. Met deze unieke pas kan je voor slechts € 25,- naar alledrie de films. 

De Disney Passepartout is verkrijgbaar aan de kassa van elke Kinepolis bioscoop.

Vergeet niet om de films ook vast op je watchlist te zetten. Je krijgt dan bericht zodra de eerste kaarten verkrijgbaar zijn en je het eerste ticket van de Disney Passepartout kunt verzilveren. Dit kan online of bij de kassa van de bioscoop. 

De leeftijdskeuring van Dumbo, Aladdin en The Lion King is nog niet bekend.

Klik hier voor de voorwaarden.

Dumbo

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback. 

Trailer

Aladdin

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Trailer

 

The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. 

Trailer

Actievoorwaarden:
·         Dit passepartout geeft recht op 3 tickets in totaal: 1 ticket voor Dumbo (release: maart 2019), 1 ticket voor Aladdin (release: mei 2019) en 1 ticket voor The Lion King (release: juli 2019).
·         Dit recht geldt voor 1 regulier ticket per filmvoorstelling en is exclusief toeslagen (3D, Dolby Atmos, Laser Ultra, lange film, Cosy Seats, etc.).
·         Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en/of special events.
·         Dit passepartout dient te worden ingewisseld voor een geldig plaatsbewijs bij een Kinepolis bioscoop in Nederland en is geldig t/m 30 september 2019.
·         Dit passepartout mag niet worden doorverkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld, kan niet worden geretourneerd en biedt geen mogelijkheid voor restitutie.
·         Bij gebleken fraude wordt aangifte gedaan.
·         Aan dit passepartout kunnen geen rechten worden ontleend.
·         Met toegang tot de bioscoop verklaart u zich bekend en akkoord met ons huisreglement.