Kinepolis Filmboekje

Ben jij een echte filmster? Verzamel jouw kinderfilmtickets in het Kinepolis Filmboekje en spaar voor leuke cadeaus.

Met het Kinepolis Filmboekje kunnen kinderen hun bioscoopherinneringen verzamelen. Bij elke 5 ingeplakte kinderfilmtickets ontvangen ze bovendien een leuk cadeautje! Scoor nu het gratis Kinepolis Filmboekje bij de kassa van jouw Kinepolis bioscoop.

Uitleg

  • Haal het gratis Filmboekje bij de kassa van een Kinepolis bioscoop in Nederland
  • Bezoek een kinderfilmvoorstelling bij een Kinepolis bioscoop in Nederland
  • Plak na je bezoek jouw kinderfilmticket in je Filmboekje
  • 5 of 10 tickets gespaard? Wow, jij bent een echte filmfan! Laat je Filmboekje zien aan een kassamedewerker van Kinepolis en ontvang een cadeautje.
  • Is je boekje vol? Spaar dan gewoon verder in een nieuw Filmboekje.

 

Kinepolis Filmboekje

Actievoorwaarden

Het Kinepolis Filmboekje is uitsluitend geldig bij Kinepolis bioscopen in Nederland. De eigenaar van het Filmboekje heeft recht op een cadeautje op vertoon van 5 ongestempelde en originele Kinepolis kinderfilmtickets voor verschillende voorstellingen in het Kinepolis Filmboekje én wanneer de cadeaupagina nog niet van een stempel is voorzien. Als de houder van het boekje hierna nog 5 ongestempelde en originele Kinepolis kinderfilmtickets voor verschillende voorstellingen spaart, is het boekje vol en ontvangt de eigenaar opnieuw een cadeautje - mits de laatste cadeaupagina nog niet van een stempel is voorzien. Bij fraude heeft Kinepolis het recht om het Kinepolis Filmboekje in te nemen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, maar tenminste tot en met 31 december 2018.