Kinepolis Haarlem

Op 8 oktober opent Kinepolis Haarlem haar deuren voor filmliefhebbers. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een supervoordelige openingsactie. Je kunt namelijk van 8 oktober t/m 1 november voor maar € 8,50 per ticket* naar de film in onze splinternieuwe Haarlemse bioscoop. 

*Ticketprijs is voor een regulier ticket, exclusief toeslagen voor 3D en Laser ULTRA.


Testdagen
Op 5, 6 en 7 oktober organiseren wij testdagen, dat wil zeggen dat wij alles binnen onze bioscoop kunnen testen en dat jij extra voordelig naar de film kunt. Voor maar €2,50 per ticket kun jij in deze nieuwe bioscoop een film kijken in onze comfortabele stoelen. Die €2,50 krijg je, op vertoon van je ticket, ook nog eens terug in de shop als je snacks & drinken koopt!

Programma testdagen

Kinepolis Haarlem

Full-laser en Laser ULTRA
Kinepolis Haarlem heeft 6 Full-laser projectie zalen, inclusief een Laser ULTRA zaal met Dolby Atmos geluid.


Meer info

Coffee lounge
In Kinepolis Haarlem vind je een heerlijke coffee lounge.

Goede bereikbaarheid
Kinepolis Haarlem is makkelijk bereikbaar, op 2 minuten loopafstand van de bioscoop vind je een overdekte parkeergarage waar je voordelig kunt parkeren.
Meer info over parkeren vind je hier.

WIN een private screening

Hoe maak je kans?

Maak op onze website je eigen MyKine account aan met Kinepolis Haarlem als jouw bioscooplocatie. Onder de inscrhrijving verloten wij een private screening voor jou en je vrienden en/of familie in Kinepolis Haarlem. Met een MyKine account heb je altijd een gepersonalieerd filmaanbod, blijf je altijd op de hoogte via de nieuwsbrief en heb je altijd een overzicht (en geschiedenis) van je filmtickets bij de hand. Extra leuk is dat je speciaal voor je verjaardag een gratis ticket ontvangt met een MyKine account. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen voor het gratis MyKine account.

Meld je aan  Meer info & actievoorwaarden

De belangrijkste voordelen van een MyKine account

Gratis verjaardagsticket

Iedereen met een My Kinepolis account krijgt een gratis verjaardagsticket, waarmee je rond je verjaardag naar een film naar keuze kunt gaan!

Persoonlijk filmaanbod

Door je eigen voorkeuren in te vullen krijg je je eigen gepersonaliseerde homepage. Daarnaast kun je jouw favorieten op je watchlist zetten, waardoor je nooit meer een update over deze film/dit event mist!

Altijd op de hoogte

Niet alleen krijg je altijd het laatste nieuws rondom jouw favoriete films in de mail met onze wekelijke nieuwsbrief, maar ook kun je altijd in je account je tickets terugvinden en je gegevens bekijken en wijzigen.

Alle voordelen zitten ook in de Kinepolis app

Kinepolis app

Met de Kinepolis app heb je altijd en overal het actuele overzicht bij de hand van de films in de Kinepolis bioscopen. Blader door filmposters, bekijk trailers en aanvangstijden. Login met je My Kinepolis en geniet ook in de app van alle voordelen die My Kinepolis heeft te bieden. 

Download IOS Download Android

Watchlist

Met een My Kinepolis account kun je ook films op de website (en in de app) toevoegen aan je watchlist, door het hartje te selecteren bij een titel. Door films op je watchlist te zetten kunnen we je op de hoogte brengen zodra er nieuws is over jouw film. 

Altijd toegang tot je tickets

In je My Kinepolis account kun je altijd je gekochte tickets terugvinden, dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken als je de bestelbevestiging kwijt bent. Ook vind je hier een geschiedenis van al je bezoeken aan Kinepolis.

Altijd je voordeeltickets bij de hand

Heb jij ook een Sterrenticket? Binnen jouw My Kinepolis account blijft alles overzichtelijk en kun je altijd zien hoeveel tickets je nog over hebt!