Kinepolis Privé


Boek nu je eigen privé bioscoopzaal en ga voor een exclusieve bioscoopervaring samen met je vrienden, familie of collega's.  

We hebben allemaal uitgekeken naar het moment dat we films weer kunnen beleven op het grote scherm. Kinepolis biedt je de mogelijkheid om in alle veiligheid van films te genieten door je eigen bioscoopzaal te huren voor maximaal 10 personen. 

Hoe werkt het?  
Je boekt een gehele bioscoopzaal voor een vaste prijs van  199,-Het is aan jou om te beslissen of je een film alleen wilt zien, of samen met 5 of maximaal 9 personen. Je kiest uit ons actuele filmaanbod die we op dat moment aanbieden. Een zaal boeken kan vanaf 2 weken van te voren, tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. 

Na het boeken van een zaal en het kiezen van een film ontvang je één groepsticket welke geldig is voor maximaal 10 personen. Bij het ticket zit één barcode welke recht geeft op max. €55,- tegoed aan Food & Drinks. 

Boek nu een Kinepolis Privé zaal bij jouw locatie!

Boek hier jouw privé zaal

 

Voorwaarden:

  • Het ticket biedt toegang tot maximaal 10 personen.
  • Het shoptegoed van max. €55,- aan Food & Drinks is alleen geldig op de dag van je Kinepolis Privé bioscoopbezoek.
  • Het Kinepolis Privé tarief is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, vouchers, voordeelkaarten, abonnementen, speciale voorstellingen.
  • Met jouw toegang tot de bioscoop verklaar je bekend en akkoord te zijn met ons huisreglement en de algemene verkoopvoorwaarden.