Kinepolis zoekt EEN STEM!

Check it out! Kinepolis is op zoek naar een kinderstem en biedt jou een EXCLUSIEVE kans om een stem in de Nederlandse versie van De Grinch in te spreken! 

Droom jij ervan om een stemmetje in te mogen spreken in een te gekke animatiefilm? Dan zit je hier helemaal goed! Kinepolis biedt de jonge bezoekers de EXCLUSIEVE kans om aan de stemopnames mee te doen voor de Nederlandse versie van De Grinch! De nieuwe 3D animatiefilm van de makers van onder meer Verschrikkelijke Ikke en Minions wordt één van de grootste films van dit jaar voor de hele familie. En daar kan jij een bijdrage aan leveren, of laat je aanmelden door je ouders!

Met de unieke winactie geeft Kinepolis een echte ‘star treatment’ cadeau: de winnaar wordt als VIP thuis opgehaald en met ouders, broers of zusjes naar de officiële dubbing studio gebracht om verschillende kleine stemrollen in te spreken bij de opnames van de Nederlandse versie van De Grinch. Hierbij krijgt hij of zij ook nog eens de kans om de Nederlandse stemacteurs te ontmoeten. Enige voorwaarde? Je moet tussen de 6 en 12 jaar oud zijn. Dus ben of ken jij iemand in die leeftijd die dolgraag een stem in een film zou willen inspreken?  

Groene mopperkont
Meedoen met de winactie is heel makkelijk. Je hoeft alleen maar hieronder aan te geven waarom jij De Grinch graag wilt zien. Misschien ben je wel een groot fan van de Minions en kan je nu niet wachten op de nieuwste Illumination-film, of houd jij juist heel erg van kerstmis en kijk je uit naar deze hilarische 3D animatiefilm? De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Vanaf 29 november is de film te zien bij Kinepolis, ook in 3D.

Doe mee en win
Geen enkel antwoord is fout, maar Kinepolis daagt je wel uit om creatief te zijn. Roep een van je ouders en vul samen hieronder de vraag in. Wie weet win jij dan deze unieke ervaring bij de stemopnames voor De Grinch!

 

Doe mee via het onderstaande formulier!

Actievoorwaarden
- Deelname van 6 tot 12 jaar
- Alleen voor deelnemers uit Nederland
- Deelnemers moeten de Nederlandse taal goed beheersen
- Toestemming van ouders/verzorgers is verplicht
- Niet inwisselbaar voor geld of vervangende prijzen
- Het inspreken vindt plaats tussen 24 sept en 31 okt 2018 (datum in overleg op basis van beschikbaarheid)
- De stemrol in de Grinch is geschikt voor kinderen
- Gebruik van de opnames gebeurt volgens de voorwaarden van de filmstudio Universal Pictures

Actievoorwaarden

De Grinch 
DE GRINCH is de nieuwste bioscoopfilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal over de Grinch vertelt het verhaal van een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch.

DE GRINCH draait vanaf 28 november a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.

Meer info