My Kinepolis

Met een My Kinepolis account heb je altijd een gepersonaliseerd filmaanbod, blijf je altijd op de hoogte via de nieuwsbrief en heb je altijd een overzicht (en geschiedenis) van je tickets bij de hand. Extra leuk is natuurlijk ook het gratis verjaardagsticket die iedereen met een My Kinepolis account krijgt!

Meld je aan Inloggen

De belangrijkste voordelen

Gratis verjaardagsticket

Iedereen met een My Kinepolis account krijgt een gratis verjaardagsticket, waarmee je op je verjaardag naar een film naar keuze kunt gaan! 

Meld je aan Meer info

Persoonlijk filmaanbod

Door je eigen voorkeuren in te vullen krijg je je eigen gepersonaliseerde homepage. Daarnaast kun je jouw favorieten op je watchlist zetten, waardoor je nooit meer een update over deze film/dit event mist!

Meld je aan

Altijd op de hoogte

Niet alleen krijg je altijd het laatste nieuws rondom jouw favoriete films in de mail met onze wekelijke nieuwsbrief, maar ook kun je altijd in je account je tickets terugvinden en je gegevens bekijken en wijzigen.

Meld je aan Schrijf je in

Vergeet nooit meer welke films je wilt zien

Watchlist

Met een My Kinepolis account kun je ook films op de website (en in de app) toevoegen aan je watchlist, door het hartje te selecteren bij een titel. Door films op je watchlist te zetten kunnen we je op de hoogte brengen zodra er nieuws is over jouw film. Denk bijvoorbeeld aan leuke acties, het laatste nieuws of een melding zodra de verkoop is gestart. 

Meld je aan My watchlist

Alles op één plek

My Tickets

Altijd toegang tot je tickets

In je My Kinepolis account kun je altijd je gekochte tickets terugvinden, dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken als je de bestelbevestiging kwijt bent. Ook vind je hier een geschiedenis van al je bezoeken aan Kinepolis.

Meld je aan 

Altijd je voordeeltickets bij de hand

Heb jij ook een Sterrenticket? Binnen jouw My Kinepolis account blijft alles overzichtelijk en kun je altijd zien hoeveel tickets je nog over hebt!

Meld je aan Meer info

Alle voordelen zitten ook in de Kinepolis app

Kinepolis app

Met de Kinepolis app heb je altijd en overal het actuele overzicht bij de hand van de films in de Kinepolis bioscopen. Blader door filmposters, bekijk trailers en aanvangstijden. Login met je My Kinepolis en geniet ook in de app van alle voordelen die My Kinepolis heeft te bieden. 

Download IOS Download Android

Ontvang een gratis ticket op je verjaardag!

Als je My Kinepolis account voor 80% is aangevuld, je hebt je aangemeld voor onze nieuwsbrief én je hebt in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag een online aankoop gedaan, dan ontvang van ons een gratis ticket op je verjaardag! Het gratis ticket is te gebruik op de dag van je verjaardag of de dag erna en is 7 dagen voorafgaand aan je verjaardag beschikbaar op je verjaardagsticket pagina. 

Jouw verjaardagsticket Jouw profiel

Voorwaarden
Het verjaardagsticket is geldig op de dag van je verjaardag of de dag erna voor één film naar keuze in Kinepolis Nederland, uitgezonderd voor Kinepolis events. Om van dit aanbod te kunnen genieten, is het verplicht het verjaardagsticket en een geldig identiteitsbewijs aan de ticketcontrole van een Nederlandse Kinepolis bioscoop voor te leggen. Je ontvangt alleen een verjaardagsticket wanneer je profiel minimaal twee weken vóór je verjaardag is aangemaakt. Verder dien je ingeschreven te zijn voor onze nieuwsbrief, je profiel tot 80% te hebben aangevuld én een online aankoop te hebben gedaan in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.