Nieuw in Kinepolis: Virtual Reality Experience

Vanaf nu kan je in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Breda een virtual reality ervaring beleven bij The Park!

Ga op avontuur met je vrienden, familie in één van de VR experiences. Van mollenjagen in Nieuw-Zeeland, de jacht op zombies in The Hallow of de zoektocht naar K3 in Egypte. Kies je ervaring en boek je tickets als groep. Klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te ontdekken?

Prijs: € 17,50 - € 25,- per persoon ● Speeltijd: 30 minuten ● Te boeken per groep ● Reserveren en betalen doe je op voorhand ● 

Koop nu je tickets

K3 in VR
4-6 spelers ● Leeftijd 7+ ● Prijs: € 17,50 (weekdagen) - € 25,- (weekend) per persoon ● Speeltijd: 30 minuten

Ontdek, net als K3 in hun nieuwste film en album 'Dans van de Farao', het prachtige Egypte nu ook in virtual reality! Tijdens jullie reis moeten jullie allerlei avontuurlijke opdrachten vervullen om zo snel mogelijk bij K3 in Egypte te komen. K3 in VR - Piramide van Liefde kan je samen met je gezin spelen of met je vrienden en vriendinnetjes!
Missie: K3 zit gevangen in een piramide in Egypte. Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden? Werk als een team samen om verschillende avontuurlijke opdrachten op te lossen. Vind de sleutel die jullie van het museam naar de piramide brengt, los puzzels op, toon je beste ritme, loop over lava en bevrijd zo K3. Succes!

Koop nu je tickets

The Hallow
2-6 spelers ● Leeftijd 12+ ● Prijs: €25,- per persoon ● Speeltijd: 30 minuten

Wanneer je een opdracht ontvangt van een mysterieuze magiër begint jullie avontuur. Reis van wereld tot wereld en beleef het bloedstollende avontuur van The Hallow.
Missie: Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord?

Koop nu je tickets

De Mol
4-6 spelers ● Leeftijd 12+ ● Prijs: €25,- per persoon ● Speeltijd: 30 minuten

Midden in het prachtige landschaps van Nieuw-Zeeland begint de zoektocht naar De Mol. Tijdens deze zoektocht krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen te saborteren! 
Missie: Jullie gezelschap kent één iemand die zo onopgemerkt mogelijk de opdrachten probeert te boycotten. Zoek uit wie De Mol is. Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt.

Koop nu je tickets

Ontdek hier alles over The Park