ScreenX - Kinepolis Enschede

 

  

Surrounded by cinema

Met ScreenX beleef je film nóg intenser doordat scenes van de film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van de zaal waardoor je een 270 graden kijkervaring krijgt en je het gevoel hebt onderdeel te zijn van de film.

Beleef ScreenX vanaf 16 februari bij Kinepolis Enschede

Met onze welkomstactie kan je van 16 tot en met 25 februari voordelig kennis met de ScreenX. Daarnaast ontvang je na je bezoek een kortingscode waarmee iemand anders tot en met 10 maart ook kennis kan laten met ScreenX.

Madame Web

"Intussen in een ander universum…” Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

 

270 graden kijkervaring met jou als stralend middelpunt

 

270 graden kijkervaring

Bij een ScreenX zaal zijn er extra projectoren aanwezig die scenes van de film projecteren op de wanden voor een panoramische filmervaring. Deze scenes zijn speciaal geselecteerd om de film en de beleving hiervan optimaal tot zijn recht te laten komen.

Eerste multi-projectie technologie

ScreenX is de eerste multi-projectie technologie ter wereld die het traditionele bioscoopscherm vergroot om jou als bezoeker een 270 graden kijkervaring te bieden. De volgende films waren te zien in ScreenX: Birds of Prey, Bad Boys for Life, Gemini Man en Bohemian Rhapsody.

meer informatie