Star Wars Marathon: Do's & Don'ts

Alles wat je moet weten over de star wars marathon

Zo’n 25 uur in een bioscoopzaal zitten voor een van de meest legendarische franchises uit de filmgeschiedenis, dat doe je niet onvoorbereid. Gelukkig hebben we hier een handig overzichtje voor je met de do’s & don’ts voor een geslaagde Star Wars Film Marathon!

Voor de start

- Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je bent welkom vanaf 10:30 en de films starten om 11:00.
- Draag comfortabele kleren of nog leuker, kom verkleed in Star Wars-thema!

Eten en drinken- Met de speciale Star Wars Food Deal maak je jouw marathon-ervaring nog beter! Selecteer het Full experience ticket om een kaartje voor de marathon te bestellen inclusief de Food deal. De deal kost €17,50 en dankrijg je: een overlevingspakket met snacks en drinken, een late night snack en ook nog eens een ontbijtbox.

- Let op: lunch en diner zijn niet inbegrepen in de food deal. Bij Kinepolis Utrecht Jaarbeurs is voldoende eetgelegenheid in de buurt en ook bij Kinepolis Enschede zal mogelijkheid tot aanschaf van lunch en avondeten worden gefaciliteerd.

- Zelfs al landen ze met de Millennium Falcon, eten bestellen is tijdens de volledige duur van de marathon niet toegestaan. Maaltijden laten bezorgen kan dus niet.

- Bij deze marathon is het per uitzondering toegestaan om een broodtrommeltje en een flesje water mee te nemen.

Toiletten en pauze

- Je blaas kan serieus op de proef gesteld worden tijdens zo’n marathon. Maar geen zorgen, tussen alle films zit ongeveer een kwartier pauze om even je benen te strekken en naar het toilet te gaan.

Parkeren

Kom je met de auto? Hou dan rekening met de volgende parkeersituaties. 

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: Je kunt je auto parkeren op P2 en P4 van de Jaarbeurs. Hiervoor kun je een speciale marathon uitrijkaart kopen aan de kassa van de bioscoop voor €15.

Kinepolis Enschede: Je kunt je auto gratis parkeren op één van de parkeerterreinen.

Verrassingen vermijden? Kom met het openbaar vervoer of laat je brengen en ophalen door vrienden of familie.