In tijden van Corona biedt Kinepolis jou wat bezigheidstherapie!

Doe mee met onze KineQuiz en test je filmkennis, speel mee met memory, maak een puzzel of download speciaal voor de kinderen film-doeplaten! We zullen wekelijks deze pagina aanvullen met nieuwe quizzen, spelletjes en tips zodat jij wat sneller door de quarantaine periode heen komt!

Wil jij dagelijks mee doen aan onze thuis entertainment én als eerste weten wanneer we weer open gaan? Volg ons dan op onze socials.

Volg ons     

Laatst aangepast op: 15 mei

We hebben weer een nieuwe KineQuiz voor je! ! Test je filmkennis en maak kans op een bioscoopuitje wanneer we je weer kunnen ontvangen. 

Speel de quiz!   Actievoorwaarden

We gaan filmposters raden! We hebben 5 filmposters geburd. Weet jij welke filmtitels het zijn?

Laat me raden!

Weet jij welke acteurs we zoeken? Test je kennis met dit raadspel.

Doe mee!

Quarantaine tips voor kids

Speciaal voor de jonge filmfans en natuurlijk ook voor ouders, hebben we wat leuke creatieve platen verzameld. Download nu de platen van Connected, Pieter Konijn 2, Ghostbusters en de allernieuwste: Spongebob!

Connected   Pieter Konijn 2  Ghostbusters  Spongebob

Kleurplaten

Lassie   Big Trip   Piraten van Hiernaast

Ga op Berenjacht! Ook wij hebben een leuk beertje weten te strikken om mee te doen aan de Berenjacht. Download de kleurplaat van Paddington, kleur deze mooi in, maak er een foto van en deel je foto op Instagram met de tag @Kinepolis_NL om kans te maken op 2 vrijkaarten. Psst, onze bioscopen hebben ook hun beren gevraagd om bij het raam te gaan zitten, heb jij ze al gespot? Ook hier kun je een foto van maken, delen op Instagram met de tag @Kinepolis_NL om kans te maken op 2 vrijkaarten!

Kleurplaat    Actievoorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sta jij nog niet ingeschreven voor onze MyKine nieuwsbrief, maar wil jij wel graag nieuws ontvangen over jouw favoriete films? En wil jij op de hoogte gehouden worden over jouw favoriete Kinepolis events? Schrijf je dan vandaag nog in voor de MyKine nieuwsbrief en ontvang wekelijks jouw persoonlijke updates. Dit is helemaal in te stellen op jouw interesses, dat is wel zo fijn.

Maak hier je MyKine account aan!

Zoek je nog meer afleiding?

Bekijk ook eens onze KineQuestions video’s op YouTube, waar we met een knipoog de acteurs voor ‘moeilijke’ keuzes stellen… of bekijk hoe Judeska onze KineQuiz host!

Wil ik zien