Vier de vakantie bij Kinepolis

Heb jij zin om je te verwonderen over bijzondere bestemmingen en weg te dromen bij je volgende vakantie? Kom dan van 16 t/m 19 januari 2020 naar de vakantiebeurs in Utrecht en beleef hier jouw vakantievoorpret!

Tickets Vakantiebeurs

Om je vakantiegevoel in de tussentijd alvast wat op te warmen biedt Kinepolis jou een speciale actiecode aan om voordelig naar de film te gaan! Een leuk filmuitje kan namelijk altijd goed gecombineerd worden met het bespreken van de vakantieplannen, toch? Vraag hieronder jouw actiecode aan zodat je tussen 6 januari en 2 februari voor maar € 8,-* naar de film kunt!

Bekijk hier alvast een selectie van het filmaanbod van januari

Vraag je actiecode aan

De actiecode is geldig bij alle reguliere voorstellingen die van 6 januari tot en met 2 februari 2020 plaats vinden. Online verzilver je je actiecode gemakkelijk door de gewenste aanvangstijd van de film te selecteren en vervolgens je actiecode in te voeren bij het invoerveld. Zodra je je actiecode hebt ingevuld, verschijnt automatisch het 'Vakantiebeurs' ticket, selecteer dit ticket en volg de overige stappen van het bestelproces.

Actiecode

Voorwaarden

  • Met de persoonlijke code kun je eenmalig online 1 filmticket aanschaffen voor €8,00 voor een reguliere filmvertoning bij Kinepolis Nederland in de periode van 6 januari 2020 tot en met 2 februari 2020. Het actietarief is exclusief toeslagen zoals voor 3D, Laser ULTRA, Dolby Atmos, Cosy Seats, VIP Seats en lange film. Indien van toepassing dienen toeslagen los te worden bijbetaald.
  • De persoonlijke code mag niet worden doorgegeven of verkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden geretourneerd. Bij gebleken fraude met de persoonlijke code van Kinepolis wordt er aangifte gedaan.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen.
  • Met jouw toegang tot de bioscoop verklaar je bekend en akkoord te zijn met ons huisreglement en de algemene verkoopvoorwaarden.