Winactie Eternals

Win een verblijf in Disneyland® Paris!

Exclusief bij Kinepolis maak je bij het online aankopen van een ticket voor Marvel Studios ’ Eternals kans op een verblijf in Disney’s Hotel New York The Art of Marvel in Disneyland® Paris!

Actievoorwaarden

Je maakt kans op een 3-daags Disneyland Paris arrangement voor maximaal 4 personen. Het arrangement is op basis van eigen vervoer en inclusief:
• 2 overnachtingen, inclusief ontbijt, in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, omdat je in een Disney Hotel overnacht krijg je toegang tot Extra Magic Time, kan je gratis parkeren, en zijn er Marvel Superhelden in je hotel! 
• 3 dagen toegang tot de Disney Parken. 
• Op basis van eigen vervoer.
• Het arrangement is exclusief reisverzekering en uitgave van persoonlijke aard.
• Het arrangement kan worden geboekt op basis van beschikbaarheid en dient binnen een jaar na bekendmaking ingeboekt te worden en plaats te vinden.

Klik hier voor de aanvullende voorwaarden.

 

Wat moet je doen om deze vette prijs te winnen?

1. Koop online tickets Marvel Studios' Eternals

Bezoek een voorstelling die plaatsvindt tussen 3 november en 1 december 2021 om kans te maken op deze prijs.

Let op! Alleen tickets die online gekocht zijn maken kans op de prijs.  

2. Verzilver jouw unieke actiecode

Marvel Studios' Eternals

 

Marvel Studios' Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.  

Meer info

 

Ga voor de ultieme filmbeleving en bekijk Marvel Studios' Eternals in Laser ULTRA of MX4D!

 

Laser ULTRA

Laser ULTRA is een unieke combinatie van 4K-laserprojectie en spectaculair Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving!  

Meer info

MX4D

MX4D brengt film kijken naar een heel ander niveau! De bewegende stoelen met ingebouwde effecten zoals wind, water en geur zorgen ervoor dat je zintuigen maximaal geprikkeld worden en je het gevoel hebt midden in de actie te zitten!  

Meer info

 

Je dromen komen uit in Disneyland® Paris

 

Droom jij van New York en MARVEL? 

Relax in dit volledig vernieuwde viersterrenhotel en bewonder de machtigste collectie MARVEL kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de sfeer van Manhattan.

Meer info

 

Aanvullende voorwaarden

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden aangepast afhankelijk van de ontwikkeling van de veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Disneyland Paris is niet aansprakelijk voor de gevolgen daarvan tijdens jouw vakantie of bezoek. Bezoek disneylandparis.com voor de meest recente updates. 

Een coronabewijs (pass sanitaire) is verplicht voor alle gasten ouder dan 12 jaar en 2 maanden om de Disney Parken, Disney Hotels, Disney Village en Disney’s Davy Crockett Ranch te bezoeken. Bezoek disneylandparis.com voor alle informatie.