Wie kan met korting naar de film?

Faq main >> Prijs >> Current page

Er zijn verschillende kortingstarieven, deze variëren soms per locatie. De actuele tickettarieven en kortingen staan altijd vermeld op de betreffende ticketpagina van de film en locatie van keuze. Er zijn kortingstarieven voor:

- Kinderen t/m 11 jaar
- CJP & Vriendenloterij VIP-kaart (op vertoon van de betreffende pas)
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis en zonder ticket toegang tot reguliere filmvertoningen, mits ze bij een betalende volwassene op schoot zitten. Als ze op een eigen stoel gaan zitten is de aanschaf van een ticket wel noodzakelijk, uiteraard wel tegen het speciale kortingstarief voor kinderen t/m 11 jaar. Let op: Bij de Kleuterbios moet iedere bezoeker in het bezit zijn van een geldig ticket, ook kinderen t/m 2 jaar, omdat dit event speciaal gericht is op jonge kinderen.

Wie niet automatisch gebruik kan maken van bovenstaande kortingen, kan via een van de volgende formules toch goedkoper naar de film:
- Met het 10-sterrenticket kan je 10 keer naar de film.
- Met het 5-sterrenticket kan je 5 keer naar de film .
- Met het Familieticket ga je met het hele gezin (waarvan minstens 2 kinderen onder de 12 jaar) voordelig naar de film.
Meer info vind je hier. Meer informatie over deze en andere formules vind je hier. De 10-sterrentickets en 5-sterrentickets zijn te koop aan de kassa van alle Nederlandse Kinepolis bioscopen.