Cast Visit: Vals

Filmposter van Cast Visit: Vals

Datum: 27 januari

ENSCHEDE
13:00 Start Film
15:00 Start Cast Visit

ALMERE
16:40 Start Film
18:30 Start Cast Visit

Kijk jij ook zo uit naar de VALS - de verfilming van het spannende boek van Mel Wallis de Vries? Op 27 januari kan je bij Kinepolis Enschede en Kinepolis Almere niet alleen de film zien, maar ook de cast ontmoeten!

Op die dag zijn aanwezig: Abbey Hoes, Romy Gevers, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Niek Roozen, Thijs Boermans, Shahine El Hamus en schrijfster Mel Wallis de Vries.

Je hebt bij deze speciale vertoning de unieke kans om met de acteurs uit de film op de foto te gaan en schrijfster Mel Wallis de Vries jouw boek te laten signeren. Een unieke kans, dus koop snel tickets!

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.

Genre: 

Thriller

Filmlengte: 

97 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

27/01/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends