Concert: Blackpink - The Movie

Filmposter van Concert: Blackpink - The Movie

De wereldwijd geliefde meidenband ‘BLACKPINK’ viert de vijfde verjaardag van hun debuut met de release van BLACKPINK THE MOVIE. Dit is tevens een speciaal cadeau voor ‘BLINK’, de populaire fangroep van BLACKPINK, om herinneringen op te halen en in een feestelijke sfeer te genieten van de enthousiaste optredens.

BLACKPINK, bestaande uit JISOO, JENNIE, ROSÉ en LISA, is explosief gegroeid sinds de meiden op 8 augustus 2016 voor het eerst op het podium stapten, en hun fandom ‘BLINK’ is even hard gegroeid. Een hectische vijf jaar later zijn alle herinneringen, de fantastische optredens en hun schitterende momenten op het podium verpakt als ‘een cadeau voor alle fans’ in BLACKPINK THE MOVIE.

De film bestaat uit diverse fragmenten die het spotlicht richten op elk lid van BLACKPINK, waaronder: ‘The Room of Memories’, een segment over het delen van vijf jaar aan herinneringen sinds het debuut van BLACKPINK; ‘Beauty’, fascinerende shots van de vier bandleden met hun zeer verschillende karakteristieken; en ‘Exclusive Interviews’, een bericht voor de fans. De kenmerkende grens- en genderoverschrijdende fases van BLACKPINK, die de wereld in de ban hielden, en uitmuntende optredens vullen het scherm met een maximaal gevoel van aanwezigheid. ‘THE SHOW’ (2021), ‘IN YOUR AREA’ (2018) en een tiental andere hits van BLACKPINK bieden wereldwijde fans een emotionele ervaring alsof ze bij een fan meeting en live concert aanwezig zijn.

Genre: 

Muziek

Filmlengte: 

100 minutes

Land: 

Korea

Releasedatum: 

04/08/2021

Bezoekersscore: 

7.5 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends