Concert: Eric Clapton: Lockdown Sessions

Filmposter van Concert: Eric Clapton: Lockdown Sessions

In februari 2021 werden Eric Clapton's live shows in The Royal Albert Hall afgelast vanwege de wereldwijde pandemie. Vastbesloten om te spelen, bracht Clapton zijn band samen op het Engelse platteland om een unieke show te creëren - een gestript en intiem optreden afgewisseld met exclusieve inzichten achter de schermen van "Slowhand".

Clapton omringde zich met vaste medewerkers Nathan East, Steve Gadd en Chris Stainton en schakelde Grammy Award winnende producer Russ Titelman in om de sessies te overzien. De muziek verkent invloeden zoals Peter Green (Black Magic Woman, Man of the World) en Muddy Waters (Long Distance Call) samen met Blues Classics (Got Your Mojo Working), zijn eigen hits zoals Layla, Tears in Heaven en intieme persoonlijke songs zoals Believe in Life.

De beperkingen die leidden tot de annulering van de originele shows, samen met alle andere live muziek, weerklinken achter alle optredens terwijl Eric en de hele band zich verheugen op de kans om samen op te treden. Zoals Eric zegt "Alles wat ik probeer te doen is de kaars brandende houden".

Filmlengte: 

96 minutes

Releasedatum: 

09/11/2021

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends