Horror Night: Hereditary

Filmposter van Horror Night: Hereditary

Datum: vrijdag 8 juni
Inloop: 21:45
Start film: 22:00
Ticketprijs: €10,50

Wie durft?! Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Kinepolis Horror Night! Wij zorgen voor een bijzonder welkomstdrankje, een angstaanjagende sfeer en een huiveringwekkende film. Mogelijke bijwerkingen van een Horror Night zijn kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush.

De Horror Night is niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar en/of angsthazen.

Koop je tickets als je durft!

Deze editie begint met de korte film SWEET TOOTH, een film van Nico van den Brink. Daarna de horrorfilm die is bestempeld tot 'engste film ooit': HEREDITARY.

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Genre: 

Horror, Drama

Filmlengte: 

126 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

08/06/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

1.7 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Ari Aster

Favorites & Seen

Share with your movie friends