Kids Weekend: De Piraten van Hiernaast

Filmposter van Kids Weekend: De Piraten van Hiernaast

Datum: zaterdag 25 en zondag 26 april
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, m.u.v. Kinepolis Hoofddorp daar is de inloop een half uur voor aanvang film. Kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur

Kom naar het Kids Weekend en beleef het avontuur tussen de piraten en de buurtbewoners van het kustplaatsje Zandwijk aan Zee! Niet alleen zie je de film Piraten van Hiernaast maar is er in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen .

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

Genre: 

Jeugd, Avontuur

Filmlengte: 

0 minutes

Land: 

Netherlands, The

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends