Kleuterbios Efteling: Sprookjessprokkelaar

Filmposter van Kleuterbios Efteling: Sprookjessprokkelaar

Datum: 29 maart 2020
Inloop: 10:00 uur (M.u.v. Kinepolis Oss 13:30 uur)
Start film: 10:30 uur (M.u.v. Kinepolis Oss 14:00 uur)

Op zondag 29 maart organiseert Kinepolis een gloednieuwe editie van de Kleuterbios met een aflevering van de Efteling: Sprookjessprokkelaar de Musical.

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Gebaseerd op het gelijknamige, spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam.

Deze musical is nog niet te zien geweest buiten het theater!

Filmlengte: 

72 minutes

Releasedatum: 

29/03/2020

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends