Kleuterbios: Maya: De Honingspelen

Filmposter van Kleuterbios: Maya: De Honingspelen

Op zondag 17 februari organiseren wij een Kleuterbios met Maya de Bij en haar insectenvriendjes. Zal team Maya kunnen winnen bij De Honingspelen en daarmee haar korf kunnen verdedigen?

Datum: zondag 17 februari 2019.
Aanvang: 10:00 uur
Start film: 10:30 uur
Ticketprijs: € 8,- p.p.

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

84 minutes

Land: 

Belgium

Releasedatum: 

17/02/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.4 /10

Regisseur: 

Alexs Stadermann

Noel Cleary

Favorites & Seen

Share with your movie friends