Ladies Night: Ocean's 8

Filmposter van Ladies Night: Ocean's 8

Datum: Woensdag 13 juni
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,00 p.p.

Houd je van actie, spanning én stoere vrouwen? Wil je de stijlvolste diamantdieven zien shinen in de nieuwste actiekomedie Ocean’s 8? Kom dan op woensdag 13 juni met je vriendinnen, moeder of zus naar de bad ass Kinepolis Ladies Night voor de voorpremière van Ocean’s 8. Voorafgaand aan de film staat er een drankje klaar en zijn er diverse stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film. Zien we je daar?

*Bij Kinepolis CineMagnus Schagen en Kinepolis CineMeerse Hoofddorp start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actie-komedie Ocean's 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Genre: 

Actie, Misdaadfilm

Filmlengte: 

110 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

13/06/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

4.4 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Gary Ross

Favorites & Seen

Share with your movie friends