Ladies Special: Alles is zoals het zou moeten zijn

Filmposter van Ladies Special: Alles is zoals het zou moeten zijn

Datum: 3, 4 en 5 augustus 2020
Ticketprijs: €13,50 (excl. toeslagen)
Start inloop: Event start half uur voor aanvang film.

Op 3,4 en 5 augustus organiseren we een aangepaste Ladies Night, namelijk de Ladies Special. Een gezellig avondje uit met je vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke romantische komedie. Er worden prijzen verloot én je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

Waar Kinepolis voorheen altijd de Ladies Night organiseerde met kraampjes van verschillende winkeliers, is daar nu, met de huidige RIVM richtlijnen, geen ruimte voor en heeft Kinepolis ervoor gekozen om -voorlopig- een iets andere invulling te geven aan deze avonden.

De Ladies Specials zijn verdeeld over drie avonden, zodat er geheel volgens de richtlijnen vanuit de overheid zoveel mogelijk bezoekers kunnen genieten van dit gezellige avondje uit.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terugkomt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Filmlengte: 

108 minutes

Releasedatum: 

03/08/2020

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

7.1 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends