Ladies Special: Casanova's

Filmposter van Ladies Special: Casanova's

Datum: 5, 6, 7 oktober
Ticketprijs: €13,50 (excl. toeslagen)
Start inloop: Event start half uur voor aanvang film.

Op 5, 6 en 7 oktober organiseren we een aangepaste Ladies Night, namelijk de Ladies Special. Een gezellig avondje uit met je vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke romantische komedie. Er worden prijzen verloot én je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

Waar Kinepolis voorheen altijd de Ladies Night organiseerde met kraampjes van verschillende winkeliers, is daar nu, met de huidige RIVM richtlijnen, geen ruimte voor en heeft Kinepolis ervoor gekozen om -voorlopig- een iets andere invulling te geven aan deze avonden.

Bekijk wanneer de Ladies Special is in jouw Kinepolis bioscoop plaatsvindt.

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Filmlengte: 

93 minutes

Releasedatum: 

05/10/2020

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Te zien in

  • 2D: Breda, Almere, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Enschede, Spijkenisse, Dordrecht, Zoetermeer, Den Bosch, Schagen, Groningen, Cineast Enschede (centrum), Utrecht City, Den Helder, Emmen, Oss, Huizen

Favorites & Seen

Share with your movie friends