Ladies Special: Meskina

Filmposter van Ladies Special: Meskina

Datum: 18, 19, 20 januari 2021
Bekijk wanneer de Ladies Special is in jouw Kinepolis bioscoop plaatsvindt
Ticketprijs: €13,50 (excl. toeslagen)
Start inloop: Event start half uur voor aanvang film

Wegens de sluiting van onze bioscopen worden alle voorstellingen van de Ladies Special geannuleerd op 18,19 en 20 januari. Heb jij een ticket voor de Ladies Special? Dan ontvang jij z.s.m. van ons een mail met meer informatie over de terugbetaling. We zullen je later informeren over een mogelijke nieuwe datum voor deze Ladies Special.

Op 18, 19 en 20 januari organiseren we een aangepaste Ladies Night, namelijk de Ladies Special. Een gezellig avondje uit met je vriendinnen onder het genot van een drankje en de heerlijke komedie. Er worden prijzen verloot én je gaat naar huis met een leuke goodiebag!

Hoe ziet een modern sprookje eruit als de prins van zijn witte paard valt en de prinses er zelf op klimt? Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Meskina is de nieuwe bioscoopfilm van de makers van de succesvolle theatervoorstelling Melk & Dadels met onder andere Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib.

Filmlengte: 

30 minutes

Releasedatum: 

18/01/2021

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends