The Nutcracker & the Four Realms

Filmposter van The Nutcracker & the Four Realms

Alles wat Clara (Mackenzie Foy) wil is een sleutel - een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Die daarop deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld. Hier ontmoet Clara soldaat Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger (Helen Mirren) om hier de sleutel van Clara te vinden en hiermee hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken. Met Keira Knightley in de hoofdrol als de Sugar Plum Fairy en met een speciale uitvoering van de Amerikaanse ballerina Misty Copeland. The Nutcracker and the Four Realms, de film voor de feestdagen, is geregisseerd door Lasse Hallström en geïnspireerd door E.T.A. Hoffmann's klassieke verhaal.

Koop online kaartjes voor THE NUTCRACKER & THE FOUR REALMS en ga met 4 personen voor maar €32,- naar MARY POPPINS RETURNS (OV en NL).

Mary Poppins Returns

Voorwaarden:
- De actiecode is alleen geldig voor MARY POPPINS RETUNRS (NL & OV).
- De actiecode is geldig tot en met 29 mei 2019 bij alle Kinepolis bioscopen zolang de film (MARY POPPINS RETURNS) draait.
- Exclusief eventuele toeslagen.
- De actiecode wordt na je filmbezoek van The Nutcracker & The Four Realms per e-mail naar je verstuurt, hiervoor dien je je echter wel te hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Genre: 

Jeugd, Fantasy

Filmlengte: 

99 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

01/11/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.8 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Lasse Hallström