Porady Na Zdrady

Filmposter van Porady Na Zdrady

Porady Na Zdrady is een speciale voorstelling, kosten zijn €10,50 per ticket (andere tickets zijn niet verkrijgbaar). De film is Pools gesproken en heeft Engelse ondertiteling.

Kalina is verraden op de dag van haar bruiloft en Fretka is verlaten door haar vriend. Samen beginnen ze een ongewone onderneming. Ze starten een bedrijf dat in opdracht van andere vrouwen hun partners test op hun loyaliteit en trouw. Alles lijkt erg goed/soepel te gaan totdat Kalina een nieuwe opdracht krijgt. Ze moet een man verleiden en bewijs van zijn ontrouw verzamelen voor zijn vrouw die hem ervan verdenkt dat hij een ander heeft. Deze man, de zeer knappe Maciej, is erg voorzichtig en zeer moeilijk te betrappen op ontrouw. Kalina heeft hier een erg lastige klus aan. Uiteindelijk is niets wat het lijkt…

Let op: deze film is 16+ gekeurd. De bioscoop is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.

Genre: 

Liefde / romantiek

Filmlengte: 

100 minutes

Land: 

Poland

Releasedatum: 

30/04/2017

Imdb score: 

Regisseur: