Première Night: Elvy's Wereld: So Ibiza

Filmposter van Première Night: Elvy's Wereld: So Ibiza

Datum: vrijdag 21 september
19:00 start zaalprogramma
19:30 start film
Ticketprijs: reguliere ticketprijs

Op 21 september rolt Kinepolis de rode loper uit voor Elvy’s Wereld So Ibiza en voor… jou! Bij de Première Night: Elvy’s Wereld zit je in jouw eigen Kinepolis bioscoop eerste rang: via een live-stream op groot scherm geniet je mee van de officiële filmpremière in Amsterdam.

Vanaf 19:00 uur is er een live verbinding met Amsterdam, zodat de officiële première van Elvy’s Wereld So Ibiza bij Kinepolis bioscopen in het hele land te volgen is. Via de live-stream geniet je op groot scherm mee van de aankomst van de cast, interviews en spetterende optredens van een aantal castleden op het podium. De ultieme opwarmer voor de film, die aansluitend om 19:30 uur start.

Elvy's Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj's en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld

Genre: 

Komedie

Filmlengte: 

80 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

21/09/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Erwin van den Eshof

Favorites & Seen

Share with your movie friends