Première: Vals

Filmposter van Première: Vals

Datum: 14 januari 2019.
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.
Start inloop: 19:15 uur.
Start zaalprogramma: 19:50 uur.
Ticketprijs: €11,50, inclusief popcorn en een drankje.

Vier vriendinnen sneeuwen in. Eén van hen verdwijnt. Wie is er nog te vertrouwen?

Eindelijk is het zover... De eerste boekverfilming van bestsellerauteur Mel Wallis de Vries! De spannende jeugdthriller VALS gaat op 14 januari in première bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. En jij kunt daarbij zijn!

Koop nu tickets en maak je op voor een feestelijke avond. Schrijver Mel Wallis de Vries is aanwezig en hoofdrolspelers Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale en Romy Gevers komen langs in de zaal. Daarna ben je getuige van de allereerste bioscoopvertoning van Vals - onder het genot van een gratis drankje en popcorn.

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries.

Genre: 

Thriller

Filmlengte: 

97 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

14/01/2019

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore