Voorpremière: Kruimeltje

Filmposter van Voorpremière: Kruimeltje

Cast Visit
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 31 januari, voorstelling 14:00 uur

Wil jij de cast in het echt zien? Dat kan op vrijdag 31 januari in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, zorg ervoor dat je je tickets hebt voor de voorstelling van 14:00 uur! Na de film kun je al je vragen stellen aan Viggo en Sabijn!

In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.
In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn. Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn draait vanaf 5 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop.

Genre: 

Jeugd

Filmlengte: 

78 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

05/02/2020

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

7.2 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Diede in 't Veld

Favorites & Seen

Share with your movie friends