Gratis naar de film voor je verjaardag

Kinepolis trakteert je op een gratis filmticket voor je verjaardag! Heb jij een 'My Kinepolis' account dat voor minstens 80% ingevuld is en heb je aangegeven de 'My Kinepolis' nieuwbrief te willen ontvangen, dan mag jij gratis naar de film op de dag van je verjaardag zelf of de dag erna.  

Hoe kan je gebruik maken van dit verjaardagsaanbod?

  1. Maak een 'My Kinepolis' account aan via deze link.
  2. Zorg dat jouw profiel voor minstens 80% ingevuld is en dat je bent ingeschreven op de 'My Kinepolis' nieuwsbrief. Bij het invullen van je profiel kan je bovenaan de webpagina zien voor hoeveel procent je profiel is ingevuld.
  3. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet, zal je kort voor je verjaardag een e-mail ontvangen met daarin een actiecode die je kan omruilen voor één gratis filmticket op je verjaardag of de dag erna. 

Let op:

  • Je inschrijving is persoonlijk. Je kan niet meerdere personen met 1 e-mailadres inschrijven. Iedereen die een gratis ticket wil ontvangen voor zijn verjaardag moet apart een account aanmaken met een eigen e-mailadres.
  • Indien je minderjarig bent, vraag dan advies aan je ouders voor je een account aanmaakt. Indien je jonger bent dan 12 jaar, vraag dan aan je ouders om je in te schrijven of je gegevens aan te vullen.
  • Je gegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met ons privacy beleid.
  • De e-mail bevat een unieke code en is geldig voor 1 gratis filmticket voor een reguliere filmvoorstelling (niet geldig voor speciale events, en exclusief toeslagen zoals 3D, Laser ULTRA, Dolby Atmos en lange filmtoeslag).