Kinepolis biedt ultieme Jurassic World beleving

Jurassic World fans beleven de komende maanden de ultieme dino-beleving bij Kinepolis! Zo kijk je tijdens de Kinepolis Jurassic World Marathon op 9 juni deel 1 en 2 achter elkaar! In een aantal Kinepolis bioscopen staat zelfs een heuse VR-experience op je te wachten...

Marathon: Jurassic World deel 1 + 2

Op zaterdag 9 juni openen de poorten van Jurassic World opnieuw! In de speciale Kinepolis Marathon zie je Jurassic World en aansluitend direct het gloednieuwe tweede deel; Jurassic World: Fallen Kingdom

Marathon Jurassic

Ultieme dino-beleving door VR-experience in Kinepolis bioscopen

Altijd al eens naast een dino willen lopen? Bij Kinepolis kan het! Rondom de release van wereldwijde filmhit Jurassic World : Fallen Kingdom, realiseert de bioscoopketen een unieke VR pop-up-tour langs Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Breda, Dordrecht, Almere en Enschede.

Kinepolis biedt zijn bezoekers de ultieme filmbeleving en trakteert Jurassic World-fans daarom op een indrukwekkende VR-experience in een aantal van zijn bioscopen. In een gethematiseerde opstelling wandelen deelnemers met een VR-bril op het hoofd over Isla Nubla; het beroemde dino-eiland uit de Jurassic-filmserie.

Op pad met Blue
In deze VR-beleving beleef je avonturen samen met Blue, de dino die het meest loyaal is aan hoofdrolspeler Owen (Chris Pratt). Je volgt deze intelligente velociraptor op haar overlevingstocht, nu een uitbarstende vulkaan het eiland dreigt te verwoesten.

Dino-beeldje
Nog nooit waren de dinosauriërs zo levensecht als in deze VR-experience, dus check hier wanneer de VR pop-up experience in jouw bioscoop is en koop snel je filmtickets! De eerste 100 deelnemers van deze ultieme VR-bioscoopbeleving ontvangen zelfs een Jurassic World dino action-figure.

Tourdata:
8 juni, 15:30-21:30 uur, Kinepolis Dordrecht
9 juni, 14:30-20:30, Kinepolis Utrecht
10 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Breda
15 juni, 15:30-21:30, Kinepolis Almere
16 juni, 13:00-19:00, Kinepolis Enschede