Kinepolis Business

Kinepolis, partner van jouw doelstellingen

Wil je een origineel event organiseren of een bioscoopzaal huren? Verras je graag met leuke relatiegeschenken? Of zoek je naar een manier om jouw merk op een originele manier neer te zetten? Bij Kinepolis kun je terecht voor een brede keuze aan oplossingen die veel meer inhouden dan bioscoop alleen. Ons team staat vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke evaluatie klaar voor je met hun uiterst persoonlijke aanpak.

EVENTS: Op zoek naar een locatie voor uw professionele evenementen? U kunt uw klanten, medewerkers of zakenrelaties trakteren op een unieke belevenis, met of zonder catering op maat

GIFTS: U kunt uw klanten of medewerkers ook verblijden met bioscoopcheques voor films. Zo biedt u hen de échte bioscoopervaring!

ADVERTISING: Adverteren bij Kinepolis is daarnaast ook mogelijk op tal van manieren. Wat uw boodschap ook is, bij Kinepolis bereikt u een doelpubliek waar alle marketeers van dromen: jong, dynamisch, koopkrachtig en receptief voor originele reclameboodschappen.

SCHERMRECLAME: Wilt u ook schitteren op het witte doek? Dat kan! Kinepolis vertoont voorafgaand aan elke film reclames van ondernemers uit de regio. Uw reclame is minimaal 10 seconden per voorstelling zichtbaar op het grote filmdoek. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere adverteervormen. Hierdoor zien jaarlijks tienduizenden bezoekers uw reclame.

Heeft u interesse om uw bedrijf of product te promoten? Neem dan contact op met: info@cinefox.nl of (024) 6413379. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cinefox.nl

Overtuigd? Neem contact op met de accountmanager uit jouw regio.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kinepolis City Utrecht
Kinepolis Huizen
Wanda Borkus
e: wborkus@kinepolis.com
m: 06 - 10593452

Kinepolis Dordrecht
Kinepolis Breda
Kinepolis Den Bosch
Kinepolis Oss
Michel van Keulen
e: mvankeulen@kinepolis.com
m: 06 - 23998036

Kinepolis Schagen
Kinepolis Enschede

Kinepolis Emmen
Kinepolis Den Helder
Kinepolis Cineast
Kinepolist Groningen
Robert Frasa
e: rfrasa@kinepolis.com
m: 06 - 24702455

Cinerama Rotterdam
Kinepolis Zoetermeer

Kinepolis Hoofddorp
Kinepolis Almere 
Brigitte Benning
e: bbenning@kinepolis.com
m: 06 - 46178097