Laser ULTRA by Kinepolis

Laser ULTRA – De ultieme filmbeleving!

Ervaar film groots in Laser ULTRA bij Kinepolis Breda en Kinepolis Jaarbeurs te Utrecht!

Films in Laser ULTRA 3D  Films in Laser ULTRA 2D

Een unieke combinatie van de beste laserprojectie met het overweldigende geluid van Dolby Atmos, dat is Kinepolis Laser ULTRA. Kinepolis Breda en Kinepolis Jaarbeurs (Utrecht) zijn de enige bioscopen in Nederland die zijn uitgerust met dit exclusieve systeem. Dat betekent dat deze locaties niet alleen reusachtige schermen hebben maar dat ook het beeld en geluid van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Door de laserprojectie is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contrast tussen licht en donker beter. Tegelijk zorgt het geluidssysteem van Dolby Atmos voor een adembenemend geluid uit alle richtingen, ook van bovenaf. Je wordt helemaal ondergedompeld in een verbluffend heldere, ruimtelijke en rijke geluidsomgeving.

indebuurtUtrecht over Laser ULTRA: het is gewoon heel vet!
"Een van de dingen die Kinepolis Jaarbeurs bijzonder maakt, zijn de twee Laser ULTRA zalen. [...] De zalen hebben de aller-, maar dan ook echt állerbeste beeld- en geluidskwaliteit, zodat je als bezoeker een superintense filmervaring beleeft. [...] Of dat spectaculair was? Ja, héél spectaculair. Het beeld was haarscherp, het geluid kwam van alle kanten, de stoelen zaten heerlijk (dubbele armleuningen en lekker veel beenruimte) en de film, die was ook nog eens heel vermakelijk. Vergeet alle technische snufjes van Laser ULTRA: het is gewoon heel vet!"