KineKorting

Den Bosch heeft er een voordelige filmmiddag bij. Tot de zomervakantie geniet je bij Kinepolis op dinsdag en donderdag om 13:00 uur van bekende en minder bekende topfilms. Je betaalt voor dit ontspannen middagje uit een gereduceerd tarief.

Voordelen van een matinee

Kinepolis heeft de aanvangstijd zorgvuldig gekozen. “Om 13:00 uur is het rustig in de bioscoop, zodat je ongestoord van een kwaliteitsfilm kunt genieten,” licht Theater Manager Peter de Baaij toe. Of, zoals Sylvia Witteman het in haar Volkskrant-column beschrijft: “de nuttelozen van de nacht slapen dan nog, de chipskrakende jongelui zitten op school, en de ruggegraat der natie is aan het werk. Het prettige van alleen gaan is bovendien dat je niet twee uur lang hoeft te leven met de zachtjes zeurende vrees dat die ander de film niet goed vindt en dat dat jouw schuld is.” Wat wil je nog meer?

Compleet middagje uit

Op elke dinsdag en donderdag kun je kiezen uit vier filmtitels die tegen het voordeeltarief van €7,25 te zien zijn. De vraag ‘mag het iets meer zijn?’ wordt bij Kinepolis volmondig met ‘ja’ beantwoord. In de gereduceerde ticketprijs zit namelijk ook nog wat lekkers inbegrepen. Zo biedt de nieuwe bioscoop op het Paleiskwartier een voordelig én compleet middagje uit. Ontdek hieronder het filmaanbod van deze week en kijk je ogen uit bij Kinepolis!