Hero Night: Captain Marvel

Filmposter van Hero Night: Captain Marvel

Datum: Woensdag 6 maart
Start inloop: 19:30
Start film: 20:00
Ticketprijs: € 12,50 p.p. (excl. 3D-toeslag)
De ticketprijs is inclusief popcorn en een drankje.

Nieuw en exclusief bij Kinepolis: de Hero Night. De ultieme filmavond voor alle superheldenfilmfans.
Op 6 maart zie je niet alleen de nieuwste Marvelfilm, met de bad ass Captain Marvel, in spectaculair 3D. Ook krijgt iedere bezoeker een gratis popcorn en drankje.

Om Captain Marvel te beleven in het best mogelijke format, krijg je bij de Hero Night op locaties met Laser ULTRA die extra filmbeleving er gratis bij. Normaal gesproken geldt er een kleine toeslag voor een film in Laser ULTRA (haarscherpe 4K-projector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid); bij de Hero Night neemt Kinepolis die dus voor eigen rekening. Laser ULTRA kun je ervaren bij Kinepolis Breda, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht en vanaf februari ook bij Kinepolis Dordrecht

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Genre: 

Science fiction, Actie, Avontuur

Filmlengte: 

124 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

06/03/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

7.4 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Anna Boden

Ryan Fleck

Favorites & Seen

Share with your movie friends