Informatie over Kinepolis Breda

Kinepolis Breda is gevestigd in het op het Breepark en heeft 10 zalen en 1.711 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Breda is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy Seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events

Kinepolis Breda organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes. 

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Breda ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoort tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 12.00-00.00
Dinsdag 12.00-00.00
Woensdag 12.00-00.00
Donderdag 12.00-00.00
Vrijdag 12.00-00.00
Zaterdag 10.00-00.00
Zondag 10.00-00.00

Tijdens de schoolvakanties zijn wij dagelijks vanaf 10.00 uur geopend.

E-mailadres: info.breda@kinepolis.com

Adres

Kinepolis Breda
Bavelseparklaan 4
4817 ZX Breda
Nederland
Tel. 076-7820600

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto kun je de bioscoop makkelijk bereiken. LET OP: stel jouw navigatiesysteem in op het adres 'Minervum, Breda'. Zodra je vanuit Breda-centrum de A27 kruist of vanaf de snelweg afslag 15-Breda hebt genomen, zet je jouw navigatie uit en volg je de gele bordjes richting 'Breepark'. Houd de borden richting 'Mc Donalds' aan en neem op de rotonde de rechterbaan. De bioscoop bevindt zich aan de rechterzijde. De parkeergarage zit onder de bioscoop. Je kunt bij Kinepolis Breda GRATIS parkeren!

Openbaar vervoer
Kinepolis Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bussen stoppen direct naast de bioscoop (bushalte Breepark). Plan uw reis op www.9292.nl of bekijk hier de actuele vertrektijden vanaf halte Breepark. De laatste bus naar Station Breda vertrekt om 00:16 uur. Vanaf 9 december 2018 vertrekt de laatste bus zaterdagnacht om 00:46 uur. Reis met uw eigen OV-Chipkaart óf pin uw kaartje bij de buschauffeur. Let op: contant geld wordt niet geaccepteerd.

Extra leuk: iedere reiziger met een geldig vervoerbewijs mag twee kinderen tot en met 11 jaar gratis meenemen in de bus. Kinderen tot 4 jaar reizen in de bus altijd gratis!

Fiets
De gratis en overdekte parkeergarage heeft tevens een zeer grote fietsenstalling.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Breda heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Lift en mindervalidentoilet zijn ook aanwezig.