Informatie over Kinepolis Breda

Kinepolis Breda op het Breepark is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Alle 10 de zalen hebben luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Voor nog meer comfort zijn er speciale Cosy Seats te boeken. Kinepolis Breda is een volledig laserprojectie-bioscoop, wat betekent dat de beeldkwaliteit in elke zaal superscherp is. De grootste zaal is uitgerust met Kinepolis Laser ULTRA, een exclusieve combinatie van spectaculair laserbeeld en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos. Parkeren is GRATIS.

 

 

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. 

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinepolis Breda
Bavelseparklaan 4
4817 ZX Breda
Nederland
Tel. 076-7820600

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto kun je de bioscoop makkelijk bereiken. LET OP: stel jouw navigatiesysteem in op het adres 'Minervum, Breda'. Zodra je vanuit Breda-centrum de A27 kruist of vanaf de snelweg afslag 15-Breda hebt genomen, zet je jouw navigatie uit en volg je de gele bordjes richting 'Breepark'. Houd de borden richting 'Mc Donalds' aan en neem op de rotonde de rechterbaan. De bioscoop bevindt zich aan de rechterzijde. De parkeergarage zit onder de bioscoop. Je kunt bij Kinepolis Breda GRATIS parkeren!

Openbaar vervoer
Kinepolis Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bussen stoppen direct naast de bioscoop (bushalte Breepark). Plan uw reis op www.9292.nl of bekijk hier de actuele vertrektijden vanaf halte Breepark. De laatste bus naar Station Breda vertrekt om 00:16 uur. Vanaf 9 december 2018 vertrekt de laatste bus zaterdagnacht om 00:46 uur. Reis met uw eigen OV-Chipkaart óf pin uw kaartje bij de buschauffeur. Let op: contant geld wordt niet geaccepteerd.

Extra leuk: iedere reiziger met een geldig vervoerbewijs mag twee kinderen tot en met 11 jaar gratis meenemen in de bus. Kinderen tot 4 jaar reizen in de bus altijd gratis!

Fiets
De gratis en overdekte parkeergarage heeft tevens een zeer grote fietsenstalling.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Breda heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Lift en mindervalidentoilet zijn ook aanwezig.