Informatie over Kinepolis Den Helder

Kinepolis Den Helder is gevestigd in het op Willemsoord en heeft 6 zalen en 733 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen

Kinepolis Den Helder is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Cosy Seats

Events

Kinepolis Den Helder organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.
 
Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Den Helder ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoort tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt.

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 19.00-00.00
Dinsdag 19.00-00.00
Woensdag 12.00-00.00
Donderdag 15.00-00.00
Vrijdag 15.00-00.00
Zaterdag 12.00-00.00
Zondag 10.00-00.00

Tijdens de schoolvakanties zijn wij dagelijks vanaf 12.00 uur geopend.

Adres

Kinepolis Den Helder
Willemsoord 51
1781 AS Den Helder
Nederland
Tel. 0223-677899

Bereikbaarheid

Auto
In Den Helder volg je de ANWB borden richting Willemsoord, de bioscoop bevindt zich op dit terrein. De ingang van Willemsoord zit aan de route voor de veerboot naar Texel. Parkeren kan gratis op het Willemsoord terrein.

Openbaar vervoer
Kinepolis Den Helder is vanaf het trein- en busstation van CS Den Helder op 10-15 minuten loopafstand. Volg hiervoor de borden 'Willemsoord'. 

Fiets
Willemsoord is goed bereikbaar per fiets. Volg hiervoor de borden 'Willemsoord'. Voor de bioscoop zijn fietsenrekken aanwezig.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Den Helder is grotendeels rolstoeltoegankelijk, neem contact op met de bioscoop voor meer informatie. Er is een lift en mindervalidentoilet aanwezig.