Informatie over Kinepolis Spijkenisse

Kinepolis Spijkenisse is gevestigd aan de groene Kruisweg en heeft 9 moderne zalen en 951 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Spijkenisse is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn de zalen 1, 2 en 3 ook voorzien van VIP-stoelen die extra ruimte en privacy bieden om nog lekkerder van je film te kunnen genieten.

Events
Kinepolis Spijkenisse organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de Kinecafé voorstellingen voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters Kinecafé Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Spijkenisse ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*
€ 20,50 | KineCard Normaal (abonnementsgeld p/m)*
€ 26,50 | KineCard No Limits (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 12.00-00.00
Dinsdag 12.00-00.00
Woensdag 12.00-00.00
Donderdag 12.00-00.00
Vrijdag 12.00-00.00
Zaterdag 10.00-00.00
Zondag 10.00-00.00

Tijdens schoolvakanties
De openingstijden zijn ongewijzigd tijdens schoolvakanties.

Adres

Kinepolis Spijkenisse
Groene Kruisweg 19
3202 ST Spijkenisse
Nederland
Tel. 0181 602 444 / 0181 602 445

Bereikbaarheid

De bioscoop is gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio.

Auto
Je vindt de bioscoop aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad (let op! Sommige navigatiesystemen geven niet het juiste adres aan). Kinepolis Spijkenisse heeft de beschikking over een grote parkeerplaats waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Openbaar vervoer
In de directe nabijheid zijn er meerdere bushaltes te bereiken, bushalte 105 en 111. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen het best telefonisch contact opnemen met de bioscoop.