Informatie over Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen is gevestigd aan de Frieslandroute (N381) en heeft 7 moderne zalen en 1.249 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die nabij de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Emmen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy Seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten. 

Meer info: Cosy Seats

Events
Kinepolis Emmen organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Horror Night voor degene met stalen zenuwen, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Horrornight CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Emmen ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis
We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

E-shop
Wist je dat je digitale versies van onze vouchers en sterrentickets kunt bestellen? Bestel ze nu in onze E-shop!

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*De sterrentickets zijn te koop aan de kassa of in de E-shop

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 15.00-00.00
Dinsdag 15.00-00.00
Woensdag 12.00-00.00
Donderdag 15.00-00.00
Vrijdag 12.00-00.00
Zaterdag 12.00-00.00
Zondag 10.00-00.00

Tijdens de schoolvakanties zijn wij dagelijks vanaf 10.00 uur geopend.

Adres

Kinepolis Emmen
Westeind 70
7811 ME Emmen
Nederland
Tel. 0591-668250

Bereikbaarheid

Auto
De bioscoop is makkelijk te bereiken met de auto. Het adres van parkeergarage Wildlands-Centrum Noord is Westeind 70, postcode 7811 ME in Emmen. Parkeerkosten zijn € 1,80 per 55 minuten. Na 20:00 uur en op donderdag na 21:00 uur is parkeren gratis. Let op: Deze parkeergarage is van de gemeente, niet van Kinepolis.

Openbaar vervoer
Kinepolis Emmen is per trein en bus bereikbaar. Vanaf station Emmen is de bioscoop op 10 minuten loopfastand. Met de bus is de bioscoop zeer makkelijk bereiken via halte 'Centrum Emmen' of 'Frieslandweg'. Vanaf hier loopt u in enkele minuten naar de bioscoop.

Fiets
De bioscoop is per fiets bereikbaar. De fietsenstalling staat tegenover de bioscoop.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Emmen is rolstoeltoegankelijk, elke zaal heeft 2 rolstoelplaatsen. Tevens is er een lift en een mindervalidentoilet aanwezig.