Informatie over Kinepolis Schagen

Kinepolis Schagen is gevestigd op de Witte Paal en heeft 5 moderne zalen en 490 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gratis rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
Bij Kinepolis Schagen kun je terecht voor de beste filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosyseats die extra ruimte en privacy bieden om nog lekkerder van je film te kunnen genieten.

Events
Kinepolis Schagen organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, het Kinecafé voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Kids Weekend Kinecafé

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Schagen ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

E-shop

Wist je dat je digitale versies van onze vouchers en sterrentickets kunt bestellen? Bestel ze nu in onze E-shop!

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*De sterrentickets zijn te koop aan de kassa of in onze e-shop

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 19.00-23.00
Dinsdag 13.00-23.00
Woensdag 12.00-23.00
Donderdag 13.00-23.00
Vrijdag 14.30-00.30
Zaterdag 10.00-00.30
Zondag 10.00-23.00

Tijdens schoolvakanties
Tijdens de schoolvakantie hebben we ruimere openingstijden die wisselen per vakantie.
We openen een half uur voor de eerste voorstelling

Adres

Kinepolis Schagen
Grotewallerweg 2
1742 NM Schagen
Nederland
Tel. +31 224 224 060

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de bioscoop is geweldig: zeer centraal en toch goed ontsloten door de twee provinciale wegen rond Schagen.

Auto
Vanuit alle richtingen volgt u de ANWB borden richting Witte Paal, de bioscoop bevindt zich aan het begin van het bedrijventerrein. De ingang naar het parkeerterrein van de bioscoop zit aan de Grotewallerweg. Voor wie met de auto wil komen; Kinepolis Schagen beschikt over eigen (gratis) parkeerplaatsen. 

Openbaar vervoer
Het NS- station is op 3 minuten lopen van de bioscoop en de bus stopt voor de deur.

Fiets
Kinepolis Schagen is goed bereikbaar per fiets. Volg hiervoor de borden ‘Witte Paal’. Voor de bioscoop zijn fietsenrekken aanwezig.

Rolstoeltoegankelijkheid
Onze bioscoop is rolstoelvriendelijk. U kunt vlak voor de deur parkeren op de invalide parkeerplaatsen. Er is een invalidentoilet aanwezig en zowel de foyer als de zalen zijn gelijkvloers. Daarbij beschikt elke zaal over speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Deze plaatsen zijn online te kopen via de wesbite.