Laser ULTRA

Laser ULTRA is een unieke combinatie van 4K-laserprojectie en spectaculair Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving!

Beleef het exclusief bij

Kinepolis Almere Kinepolis Breda Kinepolis Den Bosch Kinepolis Dordrecht Kinepolis Enschede Kinepolis Groningen Kinepolis Haarlem Kinepolis Hoofddorp Kinepolis Jaarbeurs Utrecht Kinepolis Leidschendam   

Nu te zien in Laser ULTRA

Films

Laserprojectie voor een haarscherp beeld

Onze Laser ULTRA zalen zijn allemaal uitgerust met de beste laserprojectoren van Barco die een lichtsterkte van 60.000 lumen kunnen behalen. Daarnaast kunnen de projectoren 4K-content afspelen op 60 beelden per seconden. Door deze combinatie is er een overvloed aan licht en is het kleurbereik ruimer en natuurlijker. Het contrast tussen licht en donker is beter, met heldere wittinten en donkerdere zwartwaarden.

logo barco

 

"De zalen hebben de aller-, maar dan ook echt állerbeste beeld- en geluidskwaliteit, zodat je als bezoeker een superintense filmervaring beleeft."
~ In De Buurt Utrecht ~

 

Dolby Atmos geluid 

Naast haarscherpe laserprojectie zijn alle zalen ook uitgerust met een Dolby Atmos geluidsstysteem. Maar liefst 64 speakers aan wanden en plafond creëren een heel realistisch geluid. Het is niet voor niets dat Dolby Atmos ook wel 3D-geluid wordt genoemd: je beleeft de film alsof je er zelf onderdeel van bent.

Binnenkort te zien in Laser ULTRA

Films