Informatie over Kinepolis Hoofddorp

Kinepolis Hoofddorp heeft 8 zalen met in totaal liefst 1115 luxe stoelen. Vier zalen zijn gesitueerd aan de voorzijde van het pand en de andere 4 zalen zijn achterin het pand gesitueerd. Beide gedeeltes beschikken over een eigen bar/lounge om voor de film en in de pauze jezelf te voorzien van een versnapering. Kinepolis Hoofddorp vertoont naast alle topfilms ook Live opera, ballet en diverse live-concerten van de grootste artiesten. Ook worden er regelmatig LadiesNights, MannenAvonden en andere events georganiseerd. De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een 7.1 Dolby geluidssysteem. Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook niet onbelangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten. Naast de normale stoelen beschikken alle zalen ook over een zo geheten twin seats rij.

Tarieven: 

Reguliere Tarieven

€ 7,50 | Vroege Vogel Voorstellingen (aanvang voor 12:00 uur)
€ 8,50 | Middagvoorstelling (aanvang na 12:00 uur en voor 18:00 uur)
€ 10,80 | Avondvoorstelling (aanvang na 18:00 uur)

Speciale Tickets

€ 7,50 | Seniorenvoorstelling (op dinsdag-/donderdagmiddag bij voorstellingen met de aanduiding "senioren")

Toeslagen

€ 1,50 | 3D bril eenmalig €1,50 per stuk (indien u al in het bezit bent van een 3D-bril kunt u deze gebruiken)
€ 1,60 | 3D toeslag
€ 2,10 | VIP seats
€ 0,60 | toeslag bij film van 135 minuten en langer

Kortingen

€ 1,00 | CJP / BankGiroLoterij VIP-kaart
€ 1,00 | OV/Student
€ 1,00 | 65+

Familieticket

€ 33,00 | Familieticket (met het familieticket kunt u voordelig met het hele gezin naar de film (bestaande uit vier personen - waarvan twee jonger dan 12).

Voorwaarden: 

  • N.B. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen en aanschaf 3D bril.
  • Vroege Vogel Voorstellingen gelden alleen (aanvang voor 12.00 uur) in het weekend en tijdens de schoolvakanties. De voorstelling is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen en acties.
  • Voor de bovengenoemde "Speciale voorstellingen" zijn kortingen en acties niet mogelijk.
  • Op vertoon van een geldige CJP-Cultuurkaart, BankGiroLoterij VIP-kaart of studentenkaart aan de kassa van de bioscoop ontvang je korting. Let op: deze korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties (met uitzondering van de zomervakantie). Deze korting is per persoon en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen.
  • Familietickets zijn alleen geldig voor vier personen waarvan minimaal twee kinderen jonger dan 12 jaar en minimaal één volwassene. Alleen geldig bij kindervoorstellingen in de middag wanneer alle vier de personen naar dezelfde filmvoorstelling gaan. 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot reguliere filmvertoningen, mits ze bij een betalende volwassene op schoot zitten. Als ze op een eigen stoel gaan zitten is de aanschaf van een ticket wel noodzakelijk. Let op: Bij de Kleuterbios moet iedere bezoeker in het bezit zijn van een geldig ticket, ook kinderen t/m 2 jaar, omdat dit event speciaal gericht is op jonge kinderen.

FAQ

Meer informatie over de Platinum Pas

Openingstijden

Ma: 18:00 uur - 22.00 uur
Di: 12:30 uur - 22.00 uur
Wo: 12:30 uur - 22.00 uur
Do: 12:30 uur - 22.00 uur
Vr: 12:30 uur - 22.00 uur
Za: 12:30 uur - 22.00 uur
Zo: 12:30 uur - 22.00 uur

Tijdens reguliere schoolvakanties en feestdagen is de kassa geopend van 10:30 uur - 22:00 uur.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

PlatinumPas

Heb je een vraag over je PlatinumPas of wil je hem opzeggen? Stuur dan een mail naar platinumpas@kinepolis.com.

Adres

Kinepolis Hoofddorp
Raadhuisplein 12
2132 TZ Hoofddorp
Nederland
Tel. 023-3031030

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto bereikt u Kinepolis Hoofddorp door de borden richting 'Centrum' te volgen. Rondom Kinepolis Hoofddorp is volop parkeergelegenheid. 

Fiets
Kinepolis Hoofddorp is goed bereikbaar per fiets. Voor de bioscoop zijn fietsenrekken aanwezig.

Rolstoeltoegankelijkheid
Onze bioscoop is rolstoelvriendelijk. Ons gebouw beschikt over meerdere liften waarmee u gemakkelijk de zalen en de foyers kunt bereiken. Op de twee etages waar de zalen zich bevinden zijn invalidentoiletten aanwezig. Zowel de foyers als de zalen zijn gelijkvloers en beschikken over speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Mocht u deze zogeheten invalideplaatsen willen reserveren of als u nog vragen heeft dan kan dat via telefoonnummer: 023-3031030.