Informatie over Kinepolis Oss

Kinepolis Oss verwelkomt al sinds 1978 bezoekers vanuit de hele regio. Met 768 bioscoopstoelen verdeeld over 5 bioscoopzalen biedt de bioscoop een geweldige filmbeleving.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. 

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinpolis Oss
Lievekamplaan 4-6
5341 GW Oss
Nederland
Tel. 0412-622223

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto volgt u de borden 'Centrum', 'Theater de Lievekamp' of 'Politiebureau'. De bioscoop bevindt zich naast het politiebureau. U kunt parkeren achter de bioscoop op het parkeerterrein voor € 4,00 per dag of € 1,45 per uur. Parkeren is ook mogelijk tegenover de bioscoop op de Lievekamplaan voor € 2,50 per uur.

Openbaar vervoer
Kinepolis Oss is bereikbaar vanaf het Centraal Station Oss op 10 minuten loopafstand. De bioscoop bevindt zich naast het politiebureau.

Fiets
De bioscoop is per fiets bereikbaar en er is een (niet bewaakte) fietsenstalling aanwezig aan de voorzijde van de bioscoop.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Oss heeft officiëel geen rolstoelplaatsen maar is wel rolstoeltoegankelijk. In zaal 4 en zaal 5 is wegens brandveiligheid alleen rij 1 toegankelijk voor rolstoelgebruikers, neem contact op met de bioscoop voor meer informatie. Er is een lift en mindervalidentoilet aanwezig.