Informatie over Kinepolis Spijkenisse

Kinepolis Spijkenisse heeft een gevarieerd aanbod in films voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Parkeren is gratis! 

Kinepolis Spijkenisse heeft in totaal 9 zalen, en biedt plaats aan 951 bezoekers. Er zijn 3 grote zalen op de begane grond en 3 kleinere zalen boven. Aanvullend zijn er 3 zalen met elk 53 tot 90 stoelen, met laserprojectie en airco . Op de achterste rij bevinden zich supercomfortabele elektronisch verstelbare recliner seats.

Alle zalen hebben optimale projectieschermen en Dolby Digitaal geluid. De twee grote zalen zijn bovendien THX gecertificeerd. Alle zalen zijn volledig gedigitaliseerd. Daarnaast kunnen er in 4 van de 6 zalen 3D films worden vertoond. Zaal 1, 2 en 3 hebben VIP stoelen op de achterste rij voor meer ruimte, privacy en comfort.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*
€ 20,50 | KineCard Normaal (abonnementsgeld p/m)*
€ 26,50 | KineCard No Limits (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen. 

Adres

Kinepolis Spijkenisse
Groene Kruisweg 19
3202 ST Spijkenisse
Nederland
Tel. 0181 602 444 / 0181 602 445

Bereikbaarheid

De bioscoop is gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio.

Auto
Je vindt de bioscoop aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad (let op! Sommige navigatiesystemen geven niet het juiste adres aan). Kinepolis Spijkenisse heeft de beschikking over een grote parkeerplaats waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Openbaar vervoer
In de directe nabijheid zijn er meerdere bushaltes te bereiken, bushalte 105 en 111. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen het best telefonisch contact opnemen met de bioscoop.