Informatie over Utrecht City

City Utrecht is gevestigd in het centrum van Utrecht en heeft 3 zalen en 508 zitplaatsen. Het filmaanbod is divers en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan in de diverse parkeergelegenheden rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
City Utrecht is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor een goede filmbeleving. 

Events
City Utrecht organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Week voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt City Utrecht ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 48,00 | 5-sterrenticket*
€ 90,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 19.00-23.00
Dinsdag 19.00-23.00
Woensdag 15.00-23.00
Donderdag 19.00-23.00
Vrijdag 18.00-00.00
Zaterdag 13.00-00.00
Zondag 13.00-23.00

Tijdens schoolvakanties
De openingstijden zijn tijdens de schoolvakanties ongewijzigd.

Adres

Utrecht City
Voorstraat 89
3512 AL Utrecht
Nederland
Tel. 030-2314384

Bereikbaarheid

Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Vanuit het centrum van de stad - bijvoorbeeld vanaf De Neude, Vredenburg, Hoog Catharijne of Utrecht Centraal Station - wandel je er zo naartoe. 

Auto
Parkeren kan op de Plompetorengracht en het Janskerkhof, of in de nabijgelegen parkeergarages Q-Park La Vie en Interparking Hoog Catharijne (P5).

Openbaar vervoer
Vanaf CS kan je ook met de bus (onder meer nr. 2, 8, 28 en 50) naar Janskerkhof en dan nog 3 minuutjes lopen. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Wolff City heeft een zaal die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De toiletten bevinden zich op de eerste etage en zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.