Informatie over Utrecht City

De City is geopend in januari 1936 (later uitgebreid met de Movies) en heeft 3 zalen met totaal 508 stoelen. De bioscoop staat op de hoek van de Voorstraat en de Drift, een van de vele grachten in Utrecht. Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek.  De zalen zijn uitgerust met moderne technologieën op het gebied van beeld en geluid (3D, Dolby SR/Digital/DTS), stoelen met een hoog zitcomfort en uitstekend zicht op de schermen.  Bekijk een film onder de sterrenhemel in de grote zaal!

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. 

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Utrecht City
Voorstraat 89
3512 AL Utrecht
Nederland
Tel. 030-2314384

Bereikbaarheid

Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Vanuit het centrum van de stad - bijvoorbeeld vanaf De Neude, Vredenburg, Hoog Catharijne of Utrecht Centraal Station - wandel je er zo naartoe. 

Auto
Parkeren kan op de Plompetorengracht en het Janskerkhof, of in de nabijgelegen parkeergarages Q-Park La Vie en Interparking Hoog Catharijne (P5).

Openbaar vervoer
Vanaf CS kan je ook met de bus (onder meer nr. 2, 8, 28 en 50) naar Janskerkhof en dan nog 3 minuutjes lopen. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Wolff City heeft een zaal die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De toiletten bevinden zich op de eerste etage en zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.