Welkom bij CinePlus

De CinePlus bij Kinepolis is de ideale gelegenheid om op een rustig moment in de bioscoop te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee én wat lekkers. Een gezellig en voordelig filmuitje, want tickets kosten slechts € 7,50. 

Hieronder is te zien welke films er in de CinePlus vertoond worden en wanneer en waar ze te zien zijn. Kom langs en geniet samen met andere filmfans van de mooiste bioscoopfilms!

Hors Normes (5/6 maart)

Deze film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij.

Knives Out (19/20 maart)

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

A Rainy Day in New York (2/3 april)

Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

The Good Liar (16/17 april)

Beroepsoplichter Roy Courtnay heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish, een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen.

Judy (7/8 mei)

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.

Official Secrets (4/5 juni)

In Official Secrets is Katharine Gun een moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

April, May en June (18/19 juni)

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?'

Richard Jewell (2/3 juli)

Richard Jewell, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd.

Rocketman (16/17 juli)

Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.

Mi Vida (6/7 augustus)

Kapster Lou (63) uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen.

Downton Abbey (20/21 augustus)

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film.