Welkom bij CinePlus

Kinepolis CinePlus is een heerlijke filmmiddag die wij met regelmaat en speciaal voor u organiseren. Kom genieten van een mooie film, met een gratis kopje koffie of thee. Binnen het programma van Cineplus presenteren wij een gevarieerd aanbod van mooie, ontroerende, spannende en humoristische films. Op deze pagina vindt u meer informatie over de data en titels van de eerste helft van dit seizoen. U kunt per film bekijken waar en wanneer deze te zien is. Kom langs en geniet tegen een voordelig tarief van een fijne filmmiddag. Bovendien trakteren we u voor aanvang van de voorstelling op een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Dorst

Dorst

Coco weet niet wat ze met haar leven moet, totdat haar moeder ziek blijkt. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, verwachtingen en de hunkering naar lotsverbondenheid. 

Book Club

The Bookclub

Het leven van vier vriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze ‘Vijftig tinten grijs’ hebben gelezen in hun boekenclub. Ze inspireren elkaar om een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen.

Lady Bird

Lady Bird

Deze veelbekroonde film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter. Christine ‘Lady Bird’ zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.