Welkom bij CinePlus

De CinePlus bij Kinepolis is de ideale gelegenheid om op een rustig moment in de bioscoop te genieten van speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms, met een gratis kopje koffie of thee én wat lekkers. Een gezellig en voordelig filmuitje, want tickets kosten slechts € 7,50. 

Hieronder is te zien welke films er in de CinePlus vertoond worden en wanneer en waar ze te zien zijn. Kom langs en geniet samen met andere filmfans van de mooiste bioscoopfilms!

Nieuw seizoen

Het programma voor het nieuwe seizoen is bekend. Bekijk hieronder welke films er op het nieuwe CinePlus programma staan. Geniet van de film met een gratis kopje koffie of thee én wat lekkers. Tickets voor het nieuwe seizoen kosten € 7,50.

Ballon (31 oktober//1 november)

Ballon is het waargebeurde verhaal van twee families die, ten tijde van de Koude Oorlog, in een race tegen de klok alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten.

Yesterday (14/15 november)

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent?

Mary Queen of Scots (28/29 november)

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan).

The Lion King (12/13 december)

Disney neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning verraad en tragedie moet trotseren om zijn rechtmatige plek op Pride Rock op te eisen.

The Goldfinch (9/10 januari)

. Theodore “Theo” Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een meeslepende reis vol verdriet en schuld,

Fisherman's Friends (23/24 januari)

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt