Avatar: The Way of Water

 

Avatar: The Way of Water beleef je bij Kinepolis

Na 13 jaar komt eindelijk het lang verwachte vervolg op James Cameron’s Avatar uit! Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film af en volgt het verhaal van Jake Sully (Sam Worthington), Neytiri (Zoë Saldana) en hun familie. 

Ga voor de ultieme filmbeleving en koop nu je tickets voor Avatar: The Way of Water in Laser ULTRA, MX4D, HFR of ScreenX.

Exclusief bij Kinepolis: de Avatar pas! 

Doorloop de volgende stappen om jouw tickets voor Avatar: The Way of Water te claimen zodra de verkoop is gestart! 

Ik heb een fysieke pas
1. Op je Avatar pas staan twee unieke codes. Vul tijdens het bestelproces de code in die op de zijde van Avatar: The Way of Water staat. 
2. Na het invoeren van de code verschijnt het ticket 'Avatar 2'. Selecteer dit ticket en vervolg het bestelproces. 

Ik heb een online pas 
1. Op het e-ticket van jouw tickets voor Avatar vind je een unieke actiecode. Vul tijdens het bestelproces deze code in. 
2. Na het invoeren van de code verschijnt het ticket 'Avatar 2'. Selecteer dit ticket en vervolg het bestelproces. 

Avatar The Way of Water

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

 

Ga voor de ultieme filmbeleving en zie Avatar: The Way of Water in Laser ULTRA, MX4D, HFR of ScreenX!

 

Laser ULTRA

Laser ULTRA is een unieke combinatie van 4K-laserprojectie en spectaculair Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving!

Meer info

MX4D

MX4D brengt film kijken naar een heel ander niveau! De bewegende stoelen met ingebouwde effecten zoals wind, water en geur zorgen ervoor dat je zintuigen maximaal geprikkeld worden en je het gevoel hebt midden in de actie te zitten!

Meer info

ScreenX

Met ScreenX beleef je film nóg intenser doordat scenes van de film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van de zaal waardoor je een 270 graden kijkervaring krijgt en je het gevoel hebt onderdeel te zijn van de film.

Meer info

Voorwaarden
• De Avatar-pas en de bijbehorende codes zijn uitsluitend geldig bij Kinepolis Nederland. 
• De Avatar-pas is exclusief eventuele toeslagen. 
• De Avatar-pas en de bijbehorende codes zijn uitsluitend geldig voor AVATAR en AVATAR: THE WAY OF WATER zolang de films vertoond worden. 
• De Avatar-pas en de bijbehorende codes zijn niet in te wisselen voor contanten.