Soof 3 bij Kinepolis

 Koop je tickets voor Soof 3 en maak kans op een jaar lang bloemen van Fleurop!

Kom van 7 tot en met 25 september naar de Ladies Night met Soof 3 of naar een reguliere voorstelling van Soof 3 bij Kinepolis en maak kans op een bloemenabonnement van Fleurop waarmee je een jaar lang iedere maand een boeket ontvangt!

Wat moet je doen?

1. Koop een ticket voor een voorstelling van Soof 3 die plaatsvindt in de periode van 7 tot en met 25 september bij Kinepolis.

2. Laat na je filmbezoek je ticketnummer en gegevens achter op deze pagina. 

Klik hier voor de voorwaarden

 

 

Koop je tickets voor Soof 3

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Synopsis
In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Cast
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann 

Regie
Anne de Clercq

Koop tickets